Els alcaldes en suport de la caravana del Bages per la Independència signen el manifest al Parc de l’Agulla.

Suport de més de 20 alcaldes de la comarca a la Caravana del Bages per la Independència :

Al Parc de l’Agulla de Manresa, més de vint alcaldes de la nostra comarca han signat el “Manifest dels alcaldes en suport de la caravana del Bages per la Independència”.

Al Parc de l’Agulla de Manresa, més de vint alcaldes de la nostra comarca han signat el Manifest dels alcaldes en suport de la caravana del Bages per la Independència.Al Parc de l’Agulla de Manresa, més de vint alcaldes de la nostra comarca han signat el Manifest dels alcaldes en suport de la caravana del Bages per la Independència.Al Parc de l’Agulla de Manresa, més de vint alcaldes de la nostra comarca han signat el Manifest dels alcaldes en suport de la caravana del Bages per la Independència.Al Parc de l’Agulla de Manresa, més de vint alcaldes de la nostra comarca han signat el Manifest dels alcaldes en suport de la caravana del Bages per la Independència.

El dimarts dia 22 de maig de  2012, a les cinc de la tarda, al Parc de l’Agulla de Manresa, una vintena d’alcaldes de la nostra comarca han signat el Manifest en suport de la caravana del Bages per la Independència. Alguns alcaldes que finalment no han pogut acudir a la cita, han anunciat que signaran el manifest el mateix diumenge 27 de maig, dia en que es farà la Caravana. Un cop hagin signat tots els alcaldes que ho desitgin el manifest es dipositarà a l’Arxiu comarcal del Bages.

En aquest Manifest els alcaldes remarquen, entre d’altres qüestions, que “actualment, 26 dels 35 municipis de la nostra comarca ja han aprovat una moció independentista i s’han adherit a l’Associació de Municipis per la Independència, a més de fer-ho també el Consell Comarcal del Bages, que representa tota la comarca. Estem convençuts que cal fer més visible aquesta majoria que ja expressa la representació local a la nostra comarca i que també destaquen la majoria de les enquestes que s’han fet darrerament en l’àmbit de Catalunya”. Els alcaldes es mostren convençuts que “la via autonomista està esgotada i està arribant l’hora en què serenament, democràticament, hem de poder decidir. Entenem que la nació catalana arribarà molt aviat a una cruïlla en què caldrà escollir, i nosaltres tenim clar que el camí que convé a Catalunya és el camí de la independència, l’Estat propi”.

L’acte de signatura del manifest l’han obert unes paraules de Josep Camprubí en nom de Bages per la Independència, que ha agraït el suport dels alcaldes i subratllat la necessitat de fer actes com la Caravana que ajudin a eixamplar el cercle dels independentistes i que alhora vagin fent visible que la voluntat independència ja és molt àmplia entre la ciutadania. Valentí Carrera, com a membre del Secretariat Nacional de l’ANC ha llegit el manifest en nom de tots els alcaldes.



***********************************************************************************************
MANIFEST DELS ALCALDES EN SUPORT A LA CARAVANA DEL BAGES PER LA INDEPENDÈNCIA

Els alcaldes sotasignants volem manifestar el nostre suport a la caravana del Bages per la Independència que han organitzat les assemblees territorials bagenques de l’Assemblea Nacional Catalana per al diumenge 27 de maig, sortint dels extrems de la comarca fins a confluir al parc de l’Agulla de Manresa. Els organitzadors l’han convocada com un acte festiu i familiar, amb l’objectiu de fer visible per tots els pobles i viles de la comarca la necessitat i urgència d’aconseguir que Catalunya sigui el proper Estat europeu i com a preàmbul de la Marxa per la Independència, que s’està organitzant perquè recorri tot Catalunya, entre el 24 de juny i l’11 de setembre d’aquest 2012.

Estem convençuts que la via autonomista està esgotada i està arribant l’hora en què serenament, democràticament, hem de poder decidir. Entenem que la nació catalana arribarà molt aviat a una cruïlla en què caldrà escollir, i nosaltres tenim clar que el camí que convé a Catalunya és el camí de la independència, l’Estat propi.

Actualment, 26 dels 35 municipis de la nostra comarca ja han aprovat una moció independentista i s’han adherit a l’Associació de Municipis per la Independència, a més de fer-ho també el Consell Comarcal del Bages, que representa tota la comarca. Estem convençuts que cal fer més visible aquesta majoria que ja expressa la representació local a la nostra comarca i que també destaquen la majoria de les enquestes que s’han fet darrerament a l’àmbit de Catalunya.

Per tot això, animem tota la ciutadania a participar cívicament en aquesta caravana reivindicativa i festiva i a continuar treballant cadascú des del seu àmbit per aconseguir com més aviat millor la constitució de Catalunya en un nou Estat europeu.

 Bages, parc de l’Agulla, 22 de maig del 2012

*********************************************************************************************

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.