Memorial Modest Francisco
 

Història | Francisco Modest | Enllaços | Foto Art Manresa | Guiamanresa.com | Pàgina principal | Edicions anteriors

 

II Concurs Fotogràfic Memorial Modest Francisco 2002
Tema : El Nen

Guanyadors del concurs 2002
Agustín Padilla - Antoni Civantos - Joan Mimó

Exposició
(aviat podreu veure l'exposició a
Internet)

 

 

El temps passa indefectiblement... Just fa un any, que teníem el goig de presentar-vos els resultats de 1er. MEMORIAL MODEST FRANCISCO.

En aquella ocasió, ens congratulàvem tant per la quantitat de participants com per l'alt nivell de moltes de les obres presentades.

Pel que fa a l'edició de l'any passat, el poc temps que feia que el Modest ens avia deixat i l'indubtable poder de convocatòria de la seva figura en el mon fotogràfic, feia preveure, com finalment va ser, un gruix de participació important.

Enguany en la segona edició de Concurs, hi ha hagut més de 200 obres i igualment el nivell qualitatiu mig ha estat elevat. Hom pot dir, sense a por a equivocar-se, que el MEMORIAL MODEST FRANCISCO s'ha consolidat.

És per això que la Comissió Organitzadora, al presentar-vos el resultat del 2on Concurs, el resultat del 2on Concurs, el del 2001-2002 (s'inicia amb els darrers batecs de l'any vell i veu la llum quan tot just el nou any ha sortit de la closca) us emplaça ja per la tercera edició, de la qual no en dubtem l'èxit.

És la Manresa d'honorar la memòria de l'Erill.- el Modest pels del seu cercle -, un fotògraf excepcional i un home de bé, amic dels seus amics, planer i directe i que va fer de la fotografia, quelcom més que una professió: un estil de vida.

La Comissió Organitzadora

 

www.guiamanresa.com