Activitats Meandre – “Posa fil a l’Agulla” – “Brollador de contes” 8N

Dins la campanya “Posa fil a l’Agulla”, entitats i particulars estan teixint llana per a la festa de vestir arbres que tindrà lloc al Parc de l’Agulla el proper 8 de Novembre.

Posa fil a l'agulla_Página_1

Posa fil a l'agulla_Página_2

El mateix dia es celebrarà una trobada de narradors de contes en el  mateix espai.

Borllador de contes

Dins la campanya “Posem fil a l’Agulla” endegada per Meandre fa més d’un any per demanar treure definitivament la pols al projecte d’ampliació i millora del Parc de l’Agulla,  el proper 8 de Novembre,  es farà una gran festa per celebrar els primers passos d’aquest projecte i que a curt termini s’ampliarà el  parc cap al turó del Guix o Quatre Cantons i s’adequarà el camí del ramal de la Sèquia fins Viladordis.

Durant la  matinal festiva, es farà la primera jornada de “urban knitting” acció  que consisteix en vestir amb teixits de llana de diferents colors i textures una bona colla d’arbres del parc. Aquest acte coincidirà  amb una trobada de 8 narradors de contes al mateix espai en un escenari efímer preparat per a l’ocasió. Tot, gràcies a la bona entesa i  al patrocini de  Parc de l’Agulla i Meandre i la col·laboració d’Ampans.

La confecció de les vestimentes de llana, ha estat possible gràcies a la donació de cabdells  de les  botigues: la Teranyina, Elabora, Llanes Epi, Fet x tu, Amarant (merceria creativa) i Llanes Katia, i molt en especial  a la feina de teixidores i teixidors de diferents entitats que des de fa  dies teixeixen  als locals de la Federació d’associacions de veïns de Manresa, Mion-Puigberenguer-Poal, Ctra de Santpedor, Sagrada Família, Valldaura (casal la nostra llar), Font dels Capellans, Passeig i Rodalies, Cal Gravat-Bufalvent, Centre de dia terapèutic Sant Francesc, Grup de dones del servei d’informació i atenció a les dones (SIAD), Casal de l’associació gent gran de Manresa de la caixa de pensions (l’Esplai)(fotografia al peu de pàgina) , i diverses persones a títol p

fotografies del taller de teixir de cada dissabte a l’Agulla  i de les teixidores de l’Esplai.

teixidores esplai

teixidores esplai

Recordem que cada matí de dissabte d’aquest mes d’Octubre es fa un taller de teixir al mateix parc de l’agulla davant del centre d’interpretació.