El temps de les ànimes a Món Sant Benet

El temps de les ànimes

Del dissabte 24 d’octubre al diumenge 29 de novembre, a Món Sant Benet es viu “El temps de les ànimes”: La tardor és temps de colors torrats i de tradicions arrelades. A casa nostra, l’entorn de Tots Sants és un període farcit de llegendes i misteri. A Món St Benet recollim aquests ingredients per oferir-vos «El temps de les ànimes», un conjunt d’activitats suggerents que combinen la festa, el misteri, la sensibilitat i la màgia de la tardor. Us animeu a conèixer «El temps de les ànimes»?

Més informació: http://monstbenet.com/ca/visites/el-temps-de-les-animes

Reserva i venta d’entrades a www.monstbenet.com i al telèfon 93 875 94 01 (imprescindible).

El temps de les ànimes d’enguany es compon de tres grans blocs:

Visita especial “Misteris, enigmes i històries de por”:

Cau la fosca, el sol s’amaga, i en la penombra del capvespre el monestir despunta carregat d’històries i llegendes. Són moltes les persones que al llarg de mil anys han trepitjat aquestes pedres i amb les seves vides han fet d’aquest indret un cau d’enigmes i misteris per descobrir. Us proposem una visita per les estances, els passadissos i els racons que guarden aquests esperits amagats que, en les nits de tempesta, fan sonar els porticons per avisar que si, que encara són aquí. Una visita per tota la família que us permetrà descobrir la màgia del monestir i de la tardor. I en acabar, castanyes i vi dolç per a tots!

Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21, 28 de novembre a les 18 h (tots els dissabtes)

Preu: 12 € adults i 6 € nens.

Mercat de Tots Sants:

Gran celebració de Tots Sants a Món St Benet. Un cap de setmana ple d’activitats, parades, degustacions amb parades de productes artesans a la plaça, demostracions d’oficis: lúthiers, trementinaires, puntaires, mestres geganters, forners artesans, neulers, castanyers; el Racó de tast amb degustacions de les propostes gastronòmiques de tardor de Món St Benet amb maridatge de vins de la DO Pla de Bages i activitats per als més menuts: Taller de pintar i decorar carbasses d’aigua, de pintar galetes, de modelatge amb fang, passeig amb ponis i activitats infantils amb la participació del Grau d’Educació Infantil de la FUB.

La animació al Mercat del dissabte 31 d’octubre anirà a càrrec de la companyia de titelles “República tòxica” durant tot el dia, amb dos punts àlgids: a les 13h Conte “La lletera trapassera”. Conte amb música en directe, una adaptació del conte clàssic de la lletera. A les 16:30h Conte “Persèfone i la magrana”. Adaptació del mite que explica l’arribada de la tardor per als més petits.

Animació el diumenge 1 de novembre anirà a de la companyia “De Parranda” durant tot el matí amb espectacle final: a les 13h Espectacle “Gresca fresca!”

Des de la seva taverneta, la companyia de Parranda ens servirà tapes i “platillos” de festa en forma de balls i contes, un menú esbojarrat de jocs, danses i cançons per als més menuts!

Dies: 31 d’octubre i 1 de novembre

Horari: Parades de 10 a 19 h dissabte i de 10 a 18h diumenge.

Gastronomia i activitats:

Tallers familiars especials

– Dolços de tardor. Taller familiar de cuina de tardor (31 d’octubre; 1, 14, 15, 28 i 29 de novembre).

– Per llepar-se’n els dits. Taller familiar de cuina fàcil, sana i divertida (7 i 8 de novembre).

– Llepolies de Sant Benet. Taller familiar de cuina de tardor (21 i 22 de novembre).

– Roda el món i torna al Born. Taller familiar de cuina històrica (24 i 25 d’octubre).

Imprescindible reserva prèvia per als tallers familiars.