MARXA LENTA PEL DESDOBLAMENT DE LA C-55

cartell marxa lenta c-55

Degut als darrers accidents mortals ocorreguts a la C-55 aquestes darreres setmanes.

Per la nul·la sensibilitat i negació de l’Administració en aixecar les barreres de la C-16 pels grans col·lapses ocasionats en diverses situacions de congestió i d’accidents.

Per la perillositat, la nefasta senyalització i la pèssima gestió de les obres que s’estan duen a terme a la C-55 entre Manresa i Monistrol de Montserrat.

Les cues diàries i constants que hi ha darrerament en aquesta via i a qualsevol hora del dia.

Per tots aquests motius, el proper diumenge 25 d’octubre es durà a terme una marxa rodada a la velocitat mínima permesa (marxa lenta) entre Manresa i Abrera, en senyal de protesta i rebuig pels motius anteriorment exposats que pateix t el territori de la Catalunya Central.

La concentració serà a les 11:30 del matí al pàrquing de l’hipermercat Carrefour (Els Trullols) de Manresa. A les 12:00, s’iniciarà la marxa respectant constantment totes les normes de circul·lació i la mínima velocitat permesa i, finalitzarà a la 13:00 al polígon de Ca n’Amat d’Abrera.

Us demanem la vostra participació en la marxa, com també, la màxima col·laboració en la seva difusió, informant i compartint l’esdeveniment en les vostres xarxes socials.

Moltes gràcies, us hi esperem!!.

Federació d’Associacions de Veïns de Manresa