Inici web


IV TROBADA NACIONAL DE CAPGROSSOS


Ja l’hem feta!

Manresa ja és  IV ciutat que ostenta l’honor d’haver acollit la Trobada Nacional de Capgrossos.

Esperem que la festa d’aquest cap de setmana us hagi agradat i que us ho hagueu passat molt bé. Celebrarem que així sigui. Nosaltres, durant més de dos anys hem treballat intensament per tal d’aconseguir-ho. Ara. Amb la feina feta, podem afirmar que n’estem molt satisfets.

Mil gràcies a tots!

Geganters de ManresaAquesta celebració és, juntament amb la de la Ciutat Gegantera, la cita més important del món geganter i té la principal finalitat de donar a aquestes figures tota la rellevància que tenen.

I aquest és també un dels objectius de la nostra entitat; els Geganters de Manresa pretenem donar encara més relleu a aquests elements tan populars de la cultura del nostre país i, alhora també, volem fer una festa amb un ampli ressò ciutadà. El nostre repte és fer un acte festiu que aplegui el major nombre de colles de capgrossos i, també, de públic.

Perquè això sigui possible, pensem que és bàsic i necessari que siguem molta colla de gent a la trobada. Només amb una assistència important de colles de capgrossos podem donar a la festa el relleu que es mereix.

Aquest és un dels nostres objectius, augmentar el nombre de colles participants i, encara un altre d’important, fer que tots ens ho passem d’allò més bé.

Volem fer una trobada viscuda al carrer, per a la gent i el públic, però també, volem que tots els geganters puguin gaudir plenament d’aquesta festa.Ja tenim els nous capgrossos - la Tardor i l'Hivern

 

 
Imatges del dvd promocional de la candidatura de Manresa
 
3 i 4 de Juny del 2006 a Manresa
Geganters de Manresa
apartat: 622, Tel: 938739366. 08241 Manresa
E_mail : capsmanresa2006@gegants.org