Ens plau comunicar-vos que
CIRC CRIC, El CIRC DIFERENT
serà a Manresa del 3 al 6 de desembre 2004

El Circ Cric estarà instal.lat a la zona esportiva El Congost

Horaris de les funcions:

Divendres 3 a les 19.30h
Dissabte 4 a les 16h.
Diumenge 5 a les 12h i a les 18h
Dilluns 6 a les 12 i a les 18h

El Circ Cric és un circ històric.
Fa 22 anys irrompia en escena de la mà de Joan Miró, Joan Brossa i Xavier Fàbregas, entre d’altres, i va posar en marxa una fornada d’artistes de primer nivell que es convertirien en els precursos històrics del “ nou circ”, del circ contemporani.

Tortell Poltrona, considerat un dels millors clowns del món i fundador de l’ONG Pallassos Sense Fronteres, impulsa i dirigeix aquest projecte. Més de 50 persones entre artistes, músics, técnics i col.laboradors treballen sota una carpa amb capacitat per a 983 espectadors. Es tracta d’una nova ciutat ambulant, sostenible, moderna i equipada que viatja, viu i actúa amb seguretatm dignitat i professionalitat.

Un circ original, diferent, que desafia amb sensibilitat i comicitat l’etern repte humà de l’equilibri, la gravetat i el sentit comú. Un espectacle multicultural, vital i atrevit ple d’humor i poesia escènica que captiva a petits i grans.

 

     
 
 


Recomana aquesta pàgina a +1 de Google :
 
 


Guia de Manresa - Passsatge Vilaseca Garriga C, 08241, Manresa (Bages , Catalunya ) - Telèfon: + 34 608795843 - E_ mail : guia@guiamanresa.com
GuiaManresa.com
   
Directe a :
Copyright © 2000 - 2017 - (tots els drets reservats)
www.guiamanresa.com / www.manresaguia.com / www.guiamanresa.cat / www.guiamanresa.net / www.guiamanresa.eu / www.guiamanresa.es